Новини

ФАУ ВІТАЄ «В.Е.Т.А.» З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ АУДИТУ BUREAU VERITAS

ФАУ ВІТАЄ «В.Е.Т.А.» З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ АУДИТУ BUREAU VERITAS


Аудит на відповідність дотримання вимог Кодексу практики зі стаціонарної та транзитної фумігації Фітосанітарної асоціації України, який провела незалежна міжнародна організація Bureau Veritas Ukraine, успішно пройшло ТОВ «В.Е.Т.А.».

ТОВ «В.Е.Т.А.» існує з 1996 року, фумігацією компанія активно почала займатися з 2011-го. За цей час «В.Е.Т.А.» переконала своїх замовників у власному професіоналізмі та ефективності.

Компанія володіє всіма існуючими на сьогодні технологіями фумігації, має на озброєнні сучасний транспорт, матеріали та обладнання. Підготовлений персонал компанії готовий до знезараження стаціонарних об’єктів та транспортних засобів будь-якого ступеню складності на всій території України.

Компанія «В.Е.Т.А.» всебічно підтримує впровадження Аудитів на відповідність виконання вимог Кодексу практики ФАУ зі стаціонарної та транзитної фумігації.

«Вважаємо, що такий засіб професійного самоконтролю забезпечує високу ефективність та безпечність послуг зі знезараження», – відзначають в компанії.